Advanced Search | Marshall Immo
click to enable zoom
Loading Maps logo
Compare properties
Loading...
продадено

Офис под наем в центъра

1,250 Евро на месец
1 140 m2
ул.Христо Белчев,
в категория
+ compare
продадено

УПИ в кв.Драгалевци

120,500 Евро
1,205 m2
ул. Змей Горянин,
в категория
+ compare
продадено

2-стаен апартамент + подземен гараж

56,900 Евро
1 48 m2
бул.Симеоновско шосе,
в категория
+ compare
продадено

2 стаен в гр.Дупница

16,950 Лева
1 1 54 m2
ул.Проф.Даскал Христо Тодоров №8,
в категория
+ compare

град София, Драгалевци

1,298,000 Евро
1,098 m2
ул. Кимчовец,
в категория
+ compare

град Монтана, Промишлена зона

249,000 Евро
6,830 m2
Нова промишлена зона,
, в категория
+ compare

Поземлен имот в кв.Орландовци

20 Евро на кв.м
3,275 m2
кв.Орландовци,
в категория
+ compare

Парцел м-т „Щъркелово гнездо“

30,800 Евро
770 m2
вилна зона "Щъркелово гнездо",
в категория
+ compare

Къща под наем в кв.Драгалевци

3,000 Евро на месец
4 5 1,098 m2
ул.Кимчовец 31,
в категория
+ compare